PREDNOSTI RAČUNOVODSTVA PRO-FIN

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Lokacija pri nas ni ovira

Elektronsko poslovanje omogoča odlično dostopnost naših storitev po vsej Sloveniji. Tudi če poslujete s podjetjem na drugem koncu Slovenije, Evrope ali sveta, ste lahko ves čas v elektronski povezavi z nami. Dokument preprosto slikate s telefonom in nam ga odložite v nabiralnik našega spletnega programa. Kjerkoli in kadarkoli.

Mobilno računovodstvo

Imamo popolnoma digitalizirano računovodstvo in za sodelovanje z nami vam zadostuje že mobilni telefon, da nam boste lahko dostavili svoje dokumente. S tem vam zagotavljamo zelo transparentno in dostop do željenih informacij v vsakem trenutku.

S kom sodelujemo?

Naše storitve nudimo velikim, srednjim in majhnim in mikro podjetjem ter  samostojnim podjetnikom, društvom, zavodom in zadrugam, zato jih tudi temu primerno vsakemu posebej prilagodimo. Klientom zagotavljamo storitev primerno njihovi dejavnosti, načinu in obsegu poslovanja ter željam.

Na vaše poslovanje gledamo skozi oči podjetnika

Zavedamo se da ste podjetniki osredotočeni na svoje delo in doseganje poslovnih ciljev, zato nikakor ne želimo da vam je računovodstvo breme, temveč dodana vrednost vašemu poslovanju. Vaše računovodstvo upravljamo kot da je naše, kjer vedno iščemo najboljše rešitve za podjetje.

Zamenjava računovodskega servisa

Prehod iz prejšnjega računovodskega servisa k nam je hiter, enostaven in je možen kadarkoli med letom. Pri tem vam lahko uredimo tudi knjige za nazaj, ter na vašo željo poskrbimo za celoten prenos.