0%

POMAGAMO VAM NA VAŠI POTI

Partner, ki vam pri računovodskih storitvah zagotavlja več.

Smo računovodski servis z dolgoletnimi izkušnjami pri celovitih računovodskih storitvah in strokovnim davčnim svetovanjem. Vodenje računovodstva prepustite nam, vi pa se ukvarjajte s svojimi nalogami. Orientiranost v detajle, natančnost, organiziranost in profesionalnost so naše vrline.

PRIZNAN RAČUNOVODSKI SERVIS

V podjetju Pro fin nenehno nadgrajujemo znanje in izkušnje in smo eno vodilnih podjetij v Sloveniji na področju računovodskih storitev. Zaposlujemo strokovnjake, ki svoja znanja na vseh področjih računovodstva in davčnega svetovanja tudi nenehno izpopolnjujejo.

ZAUPANJA VREDEN PARTNER

Zavedamo se, kako pomembne so pri poslovanju  pomembne kakovost, strokovnost in odzivnost. Doslej smo sodelovali z več kot 700 poslovnimi partnerji, med katerimi so tudi največja slovenska podjetja in proračunski uporabniki. Naše vodilo je brezhibna kakovost, zato zagotavljamo profesionalen pristop in sodelovanje, ki temelji na strokovnosti in zaupanju.

Na vaše poslovanje gledamo skozi oči podjetnika

Zavedamo se da ste podjetniki osredotočeni na svoje delo in doseganje poslovnih ciljev, zato nikakor ne želimo da vam je računovodstvo breme, temveč dodana vrednost vašemu poslovanju. Vaše računovodstvo upravljamo kot da je naše, kjer vedno iščemo najboljše rešitve za podjetje.

Zaupanje & Vrednote

Moje poslanstvo je od prvega dne enako in močno vodilo pri vsem kar počnemo: »Našim poslovnim partnerjem zagotoviti zaupanja vrednega partnerja, ki temelji na medsebojnem spoštovanju in nuditi s sodobno tehnologijo storitev na način, da boste imeli dolgoročni občutek varnosti in pripadnosti, kot da smo del vaše njihove lastne ekipe.«

Kot direktorica stojim za našim poslanstvom in se veselim našega skupnega premagovanja izzivov. Preizkusite nas, ne bomo vas razočarali!

»Nikoli se ne odločam za nekaj, kar me ne navduši.«
― Jake Nickell, Threadless

Edita Golob
CEO

podpis

POMAGAMO VAM NA VAŠI POTI

Spoznajte našo ekipo izkušenih in usposobljenih strokovnjakov.

KAJ NAŠE STRANKE POVEDO O NAS?

  • Auer optika
  • Klajmber d.o.o.
  • Lunežnik
  • Noela d.o.o.
  • Orca Energija d.o.o.
  • Kurnik
  • Idejum d.o.o.

Profin enostavno priporočam, ker so: Zanesljivi, strokovni in vedno dostopni.

Denis Auer / Auer optika

Pri postavitvi prvega balvanskega plezalnega centra v Mariboru smo se obrnili na podjetje Pro fin, da pridobimo informacije o vzpostavitvi podjetja in drugih zadevah povezanih z novim podjetjem. Kljub temu, da se nismo poznali, nas je na začetku navdušila njihova odzivnost in profesionalnost, saj so nam odgovorili na vsa vprašanja in nam pomagali razviti idejo. Ko je prišlo do same realizacije projekta in je bilo tisoč izzivov, nas ključen del ustanovitve podjetja in s tem povezanih stvari, ni prav nič skrbel in kar je še pomembneje nismo s tem izgubljali dragocenega časa, saj smo imeli pomoč in podporo Pro fin-a. V treh letih sodelovanj zelo cenimo njihovo angažiranost za pomoč pri razvoju novih idej, hitrem odzivu in dostopnosti, nudenju dodatnih izobraževanj in aktualne informiranosti s strani zakonodaje. Vsekakor top tim, ki ga zelo priporočam podjetnikom, ki potrebujejo celovito rešitev pri razvoju podjetniške ideje.

Marko Potisk / Klajmber d.o.o.

Zaradi potrebe po zahtevnejšem svetovanju pri preoblikovanju sp v d.o.o. smo se obrnili na podjetje Pro fin in direktorico Edito Golob. Predstavili so nam posebej prilagojen način sodelovanja, tako da smo vsakodnevno povezani preko spleta in telefonsko, hkrati pa nas po potrebi obiščejo tudi na našem sedežu podjetja, kjer opravijo za nas dogovorjena dela. Dodelili so nam osebno računovodjo, s katero smo zelo zadovoljni, saj ima veliko znanja in je vedno dostopna.

Avtohiša Lunežnik

Naša podjetniška pot je bil pravi vlakec smrti. Vedeli smo, da se moramo na vožnjo dobro pripraviti. Pri tem pa ni dovolj le obvladovanje produkta in sestavin, treba je poročati državi, oddajati obrazce in opravljati razna administrativna dela. Hitra rast se zdi, gledano od zunaj, sanjska, vendar smo bili zaradi vseh teh nihanj velikokrat blizu propada. Potrebovali smo dobrega svetovalca, da bi nam pomagal ostati trdno na svojih sedežih. Za to smo resnično hvaležni računovodskemu servisu Pro fin iz Slovenske Bistrice, ki je razumel naše potrebe. Z Edito Golob, direktorico podjetja Pro fin, je naša družina vzpostavila odnos, ki presega poslovno sodelovanje. Pomagali so nam, da smo se aktivirali in spoznali vsa računovodska in administrativna pravila poslovanja, kar nam omogoča, da lažje krmarimo  svojo barko. Z uporabo Minimax programa smo lahko dnevno povezani. Sami svoje račune in poslovanje vodimo od doma, Pro fin  pa sproti preverja in opozarja, ko pride do nejasnosti ali napak. Uf, kar nasmejem se, ko se spomnim, da smo po nasvetu prvega računovodje račune pripravljali kar v Wordu. Hitro mi je postalo jasno, da na tak način ne moreš poslovati v 21. stoletju. Zato so svoje poslovanje hitro posodobili in prešli na uporabo spletnega računovodskega programa in sodelovanje s sodobnim servisom Pro fin.

Noela d.o.o.

Pri izbiri računovodskega servisa je najpomembneje vedeti, da se lahko na njih zanesemo. V računovodskem servisu Pro-Fin d.o.o. so odzivni in imajo posluh za vsakršno težavo, s katerimi se soočamo v podjetjih. So partner v pravem pomenu besede in vredni vsakršnega zaupanja! Do sedaj lahko izrečemo zgolj pohvale in si želimo takšnega sodelovanja tudi v bodoče. Priporočam vsem!

Orca Energija d.o.o.

Z Edito in podjetjem Pro Fin sodelujemo od samega začetka ustanovitve mojega s.p.-ja, torej že skoraj 10 let. So mlada, sodobna in zagnana ekipa, ki nenehno izpopolnjuje in nadgrajuje svoje znanje ter vedno najde rešitev za vse zaplete in težave. So tudi zelo odzivni in vedno na voljo za nasvet ali pogovor. Priporočam!

Prevajalske storitve, Gorazd Kurnik, s.p.

Pri podjetju Profin bi najprej izpostavili občutek varnosti, ki ga s svojo profesionalnostjo in prijaznim pristopom ustvarja ekipa, ki si zmeraj vzame čas za popolno storitev!

Idejum d.o.o.

IŠČETE ZANESLJIV RAČUNOVODSKI SERVIS?

Pošljite povpraševanje.